Преговори между ръководството на ЕПВ и синдикати

Преговори между ръководството на ЕПВ и синдикатиНа 28 май 2015г се проведе втора среща между Председателя на Административния съвет на Европейското патентно ведомство, Jesper Kongstad, Президента на ЕПВ Benoît Battistelli, представители на SUEPO и FFPE, която да възобнови дискусията относно официалното признаване на синдикатите в правната рамка на ЕПВ.

Continue reading

143та среща на Административния съвет на Европейската патентна организация

143та среща на Административния съвет на Европейската патентна организацияАдминистративният съвет на Европейската патентна организация проведе своята 143та среща на 25 и 26 март 2015г.

Съветът разгледа въпроса за социалния климат в ЕПВ. След задълбочено обсъждане, Съветът реши да даде най-висок приоритет на възстановяването на социалния диалог. Continue reading

Европейското патентно ведомство набира IT специалисти

Европейското патентно ведомство набира IT специалистиЕвропейското патентно ведомство търси IT специалисти, които да се присъединят към различните отдели на организацията, която е втората най-голяма международна организация в Европа. ЕПВ предлага свободни позиции за IT специалисти в Хага и Мюнхен.

Continue reading